søndag 15. januar 2012

Restauranter i Torino

Torino har et stort utvalg av restauranter, som serverer regionale og internasjonale retter. Et populært område i Torino å spise er området i nærheten av Mole Antonelliana. Prisnivået for å spise ute i Torino er ca som en vanlig italiensk by, og vi skal hjelpe deg å finne de beste restaurantene i Torino. Nedenfor har vi listet opp de beste restaurantene i henhold til de tips og erfaringer vi har selv. Vær OBS på at veldig mange restauranter har stengt på søndager!


Arcadia, Galleria Subalpina 16
Prøv dette stedet for som tilbyr en blanding av italiensk kjøkken og sushi. Prisene er rimelig ved lunsjtid, men noe dyrere på kvelden.
(Stengt på søndager, samt hele August)


Cucco, Corso Casale 89
En ny stor restaurant i nærheten av elva ved Ponte Margherita. Her servereres det typisk Piemontes retter med et utvalg på over 30 antipasti.
Man kan både få en set meny til 45 000 Lire (180 kr), eller man kan velge a La carte. (Stengt på mandager)

L'Arcimboldo , Via Santa Chiara 54
L'Arcimboldo er eksperter på pasta Fresca, med et stort utvalg av sauser, alt til fine lave priser. (Stengt på søndager)

Del Cambio, Piazza Carignano 2 (tlf 011.546.690)
Er får man ekte historisk mat kjent fra Piemonte regionen, og denne restauranten er godt besøkt av forettningstyper som vil
vise fram mat historien til Torino. Er får mantradisjonelle retter som biff i Barolo eller Fianziera (kalv, kalvebrissel og steinsopp, kokt i smør og vin) Prisene er ganske stive her, samt at booking anbefales. (Stengt mandag og søndag, samt hele August)

C'era una volt, Corso Vittorio Emanuele II 41
Enkel restaurant som servere deilig Piemontes mat til moderate priser. (Stengt på søndager)

Il Conte Verde, Via Bellezia 15
Enda en restaurant som serverer lokal Piemontes retter, og her er det mye bra mat til en rimelig pris, også her stengt på søndager.

BorgoDora

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar