søndag 15. januar 2012

Restauranter i Torino

Torino har et stort utvalg av restauranter, som serverer regionale og internasjonale retter. Et populært område i Torino å spise er området i nærheten av Mole Antonelliana. Prisnivået for å spise ute i Torino er ca som en vanlig italiensk by, og vi skal hjelpe deg å finne de beste restaurantene i Torino. Nedenfor har vi listet opp de beste restaurantene i henhold til de tips og erfaringer vi har selv. Vær OBS på at veldig mange restauranter har stengt på søndager!


Arcadia, Galleria Subalpina 16
Prøv dette stedet for som tilbyr en blanding av italiensk kjøkken og sushi. Prisene er rimelig ved lunsjtid, men noe dyrere på kvelden.
(Stengt på søndager, samt hele August)


Cucco, Corso Casale 89
En ny stor restaurant i nærheten av elva ved Ponte Margherita. Her servereres det typisk Piemontes retter med et utvalg på over 30 antipasti.
Man kan både få en set meny til 45 000 Lire (180 kr), eller man kan velge a La carte. (Stengt på mandager)

L'Arcimboldo , Via Santa Chiara 54
L'Arcimboldo er eksperter på pasta Fresca, med et stort utvalg av sauser, alt til fine lave priser. (Stengt på søndager)

Del Cambio, Piazza Carignano 2 (tlf 011.546.690)
Er får man ekte historisk mat kjent fra Piemonte regionen, og denne restauranten er godt besøkt av forettningstyper som vil
vise fram mat historien til Torino. Er får mantradisjonelle retter som biff i Barolo eller Fianziera (kalv, kalvebrissel og steinsopp, kokt i smør og vin) Prisene er ganske stive her, samt at booking anbefales. (Stengt mandag og søndag, samt hele August)

C'era una volt, Corso Vittorio Emanuele II 41
Enkel restaurant som servere deilig Piemontes mat til moderate priser. (Stengt på søndager)

Il Conte Verde, Via Bellezia 15
Enda en restaurant som serverer lokal Piemontes retter, og her er det mye bra mat til en rimelig pris, også her stengt på søndager.

BorgoDora

1 kommentar:

  1. MDC 2021 - Dr. Dr. MCD
    Dr. 계룡 출장마사지 MCD. Dr. MCD. Dr. 경주 출장샵 MCD. Medical 순천 출장마사지 Care MCD is a 인천광역 출장샵 specialty care team specialized in 거제 출장안마 hospital management. The MCD program has an

    SvarSlett